U bent hier

Traders

 • Rob Hoffman heeft als trader tal van wedstrijden gewonnen. Hij staat ook bekend voor zijn BBT (Become a Better Trader) opleidingen. Verder is hij mentor voor traders, portefeuillebeheerders en hedge fonds managers. De Inventory Retracement bar is één van Rob Hoffman's grote... Meer • Volgens deze Nobelprijswinnaar zijn marktprijzen onvoorspelbaar. Het enige, betrouwbare feit dat Professor Fama kon identificeren is wat hij 'momentum' noemde: aandelen die sterk bleken in de laatste maand(en), blijven sterk in de komende maanden. Voor zwakke aandelen is het net... Meer
 • Het Trading Signal Impulse systeem is ontworpen door Dr. Alexander Elder en wordt gepresenteerd in zijn boek "Come Into My Trading Room". Volgens Elder "identificeert het systeem keerpunten waar een trend versnelt of vertraagt". Het impulssysteem is gebaseerd op twee indicatoren, een 13-... Meer
 • Jeff Cooper begon in 1981 te traden, aanvankelijk voor een hedgefonds en later voor eigen rekening. Hij verloor een aanzienlijk bedrag tijdens de financiële crisis van 1987. Op basis van deze ervaring ontwikkelde Jeff Cooper alleen trading strategieën die grotendeels onafhankelijk van de... Meer • Trader en fondsmanager John F. Carter is de auteur van het populaire boek 'Mastering the trade'. In zijn boek beschrijft hij technieken voor het daytraden van verschillende markten. Sommige strategieën van John F. Carter zijn opgenomen in NanoTrader. In dit artikel bespreken we enkele... Meer • René is al 20 jaar fulltime dag- en positietrader. Hij werkt voornamelijk met zelf ontwikkelde trading strategieën. In zijn RealMoneyTrader-project leidt hij met succes traders op en stelt zijn klanten in staat om al zijn transacties live te volgen.

  Verkrijgbaar van René Wolfram in het... Meer • Michael Voigt werkt al vele jaren als professioneel trader. De focus van zijn werk ligt op marktgerichte trading. Zijn uitgebreide ervaring en zijn blik op de tradingswereld hebben hem tot een veelgevraagde expert gemaakt. Hij is de auteur van de bestseller "The Big Book of Market Technology" en... Meer • Carsten Umland studeerde bedrijfskunde en handelt al meer dan twaalf jaar in futures en aandelen. Zijn handelsstijl is gebaseerd op technische analyse en zijn eigen jarenlange ervaring. Zijn pragmatische benadering van de beurs heeft hem tot een gewaardeerde spreker en auteur gemaakt.

  ... Meer • Peter Soodt is sinds 2001 een fulltime daytrader. Hij werkt sinds 2008 voor een van de belangrijkste Amerikaanse hedgefondsen, waar hij hoofdtrader is voor de Dax Future, Globex Futures, NYSE en Nasdaq.

  OVER PETER SOODT

  Peter Soodt is gespecialiseerd in... Meer • VTAD Trader Manfred Schwendemann

  Manfred begon in 1996 met trading. Hij is een "gecertificeerde financiële technicus niveau II" en leidt de regionale groep voor de VTAD e.V. (Vereniging van Duitse technische analisten) in Freiburg.

  Verkrijgbaar vanj Manfred Schwendemann op het tradingplatform NanoTrader

  • ... Meer


  • Een spannende mix van goed onderbouwde theorie en consistente oriëntatie op de praktijk vormen de onderbouw van zijn seminars over trading. Hij handelt voornamelijk op de DAX.

   OVER DR. RAIMUND SCHRIEK

   Waarom verkopen de meeste traders winnende aandelen... Meer  • Daytrader, ontwikkelaar, trainingscoach en NanoTrader-programmeur Helmut Schmidt is in 2003 begonnen met handelen. De meester-programmeur Helmut Schmidt was sinds zijn vroegste jeugd zelfstandig. In zijn eigen bedrijf heeft hij veel geprogrammeerd en krachtige pc's gebouwd voor de bouwsector.... MeerPagina's

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Meer ...

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.


Futures zijn complexe instrumenten onderworpen aan onvoorspelbare koersschommelingen. Het zijn financiële instrumenten die de belegger de mogelijkheid bieden eventueel te werken met een hefboom. Indien u beslist een hefboom te gebruiken bestaat er een risico dat uw verlies groter is dan de waarde van uw rekening.


Beleggingen in digitale activa worden beschouwd als zeer volatiele beleggingen. Ze zijn onderhevig aan hoge volatiliteit en zijn daarom mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Elke belegger moet zorgvuldig, en eventueel met extern advies, nagaan of digitale activa voor hem geschikt zijn.


Geteste en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Elke belegger moet zich ervan vergewissen, indien mogelijk met de hulp van een adviseur, of de Investui dienst geschikt is voor zijn persoonlijke situatie. Alle beleggingen houden een aanzienlijk risico in. Er is geen garantie op winst


Copyright 2024. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top