U bent hier

Correctietrader Carsten Umland

Carsten Umland studeerde bedrijfskunde en handelt al meer dan twaalf jaar in futures en aandelen. Zijn handelsstijl is gebaseerd op technische analyse en zijn eigen jarenlange ervaring. Zijn pragmatische benadering van de beurs heeft hem tot een gewaardeerde spreker en auteur gemaakt.

Beschikbaar van Carsten Umland op het tradingplatform NanoTrader

DE STRATEGIE VAN DE MOVING AND REVERSAL BARS

Succesvol traden in trends is een van de meest winstgevende strategieën in trading. Naast het herkennen van trends, is de instap op een zinvol punt een van de grootste uitdagingen. Hier helpen de moving en reversal bars ons. Hiermee kan de traderr een zinvolle start vinden in de correctie van een trend en dus de positie innemen een zeer goede risico-winstverhouding.
 
Dit voorbeeld toont een instrument met een bearish trend die waarschijnlijk op korte termijn bullish is. Een moving bar kan de voortzetting van de bearish trend aanduiden.

Het strategiepakket bestaat uit drie vooraf geconfigureerde hoofdgrafieken, waarmee verschillende waarden kunnen worden geanalyseerd en verhandeld in drie verschillende tijdaggregaties.

De bewegende en omkeerbalkindicator is ook inbegrepen. Dit is de basis voor het genereren van de handelssignalen. De omkeerbalken, die groen zijn gemarkeerd in de grafiek, geven koopsignalen. De bewegende balken, die op de kaart rood zijn gemarkeerd, geven verkoopsignalen.

Ten slotte omvat de strategie een speciale verliesstop om open posities af te dekken. Het stopinterval is zodanig gekozen dat de transacties een goede change risk ratio (CRR) hebben.

Er kan een alarm worden ingesteld voor de strategie, die u informeert zodra een signaal wordt gegenereerd. U kunt een specifiek alarm selecteren (e-mail, geluid of pop-upvenster op het platform) of meerdere combineren.

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

  • Maak uw eigen trading strategieën zonder moeite.
  • Een permanente real-time demo rekening.
  • Geautomatiseerd handelen.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Meer ...

Copyright 2020. WH Selfinvest N.V., rue Thomas Edison 5, 1445 Strassen, Luxembourg

Back to Top