U bent hier

Meer dan 50 gratis tradingstrategieën

In NanoTrader vindt u meer dan 50 gratis, kant-en-klare tradingstrategieën en er komen er geregeld nieuwe bij. Bovendien kunnen er op aanvraag steeds toegevoegd worden.

De trader kan : 

-      gratis gebruik maken van deze tradingstrategieën.

-      onmiddellijk gebruik maken van deze tradingstrategieën. 

-      de tradingstrategieën aanpassen (zonder bijkomende  programmering).

-      indicatoren, soorten stops ... naar eigen keuze toevoegen (zonder bijkomende programmering).

-      de tradingstrategieën manueel of (semi-) automatisch traden.

NanoTrader laat toe om eigen strategieën te ontwikkelen en te testen, veelal zonder bijkomende programmering.
 

Complete strategieën 

Alle tradingstrategieën zijn volledig uitgewerkt, d.w.z. ze bevatten parameters voor het openen en sluiten van posities en voor het plaatsen van stops. Veel van deze strategieën bevatten ook trend- en tijdsfilters. Al deze strategieën zijn gratis en kan men vinden in het platform NanoTrader in het menu "WHS strategieën". U ziet dat menu in de illustratie hierboven.

Bekende traders

Veel van deze tradingstrategieën zijn ontwikkeld door bekende traders van over de hele wereld. Dit voorbeeld toont de Range Leader Strategie getekend door Charlie F. Wright. We zien hier een short sell signaal.
 

NanoTrader platform includes free trading strategies ready to use.

De Range Leader is een populaire tradingstrategie. Wright wou een eenvoudige strategie ontwikkelen voor de part-time en beginnende traders en dat is hem ook gelukt, want de opzet van de Range Leader is inderdaad eenvoudig en makkelijk te begrijpen.

Strategieën voor elke tradingstijl

Deze kant-en-klare strategieën zijn er voor alle tradingstijlen : scalping, day trading, break-out trading, swing trading, enz. Dit voorbeeld toont een scalping strategie "Scalping SCD". Deze tradingstrategie kunnen we onderbrengen bij de trendverderzetting- strategieën met kleine koerscorrecties.

Free scalping trading strategy integrated in the NanoTrader platform.

Alle traders hebben hun favoriete instrumenten. Sommige van deze strategieën focussen op één enkel beleggingsinstrument, zoals de EUR/USD of een bepaalde marktindex. De meeste strategieën zijn echter op diverse instrumenten toepasbaar. Traders die aandelen,  of futures willen verhandelen, kunnen uit een heel aantal tradingstrategieën kiezen.

De tradingstrategieën zijn kant-en-klaar, maar aanpassingen zijn altijd mogelijk (b.v. time frame, afstand stop en koersdoel, ander order-type, ...). Ze kunnen ook worden vereenvoudigd of uitgebreid (favoriete indicatoren toevoegen, diverse stops, trendfilters, ...) Dat is allemaal mogelijk zonder bijkomende programmering. 
 
Het resultaat van elke verandering die de trader aan de strategie uitvoert, kan meteen van de winstcurve worden afgelezen!
 

Video gratis trading strategieën :

 

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

  • Maak uw eigen trading strategieën zonder moeite.
  • Een permanente real-time demo rekening.
  • Geautomatiseerd handelen.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Meer ...

Copyright 2020. WH Selfinvest N.V., rue Thomas Edison 5, 1445 Strassen, Luxembourg

Back to Top