U bent hier

Order gebaseerd op tijd

Trading strategieën, die op een bepaald tijdstip in de markt gaan, verplichten de trader om op dat moment achter zijn PC te zitten te staan om de orders te plaatsen. Door een tijdparameter aan het order toe te voegen, lost NanoTrader op elegante wijze dit grote ongemak op. De meeste handelsplatforms zijn niet in staat om op tijd gebaseerde orders te verwerken.

De voordelen van tijdgebaseerde orders:

  • Orders worden geplaatst op een tijdstip naar keuze.
  • Orders worden geannuleerd op een tijdstip naar keuze.
  • U hoeft niet achter uw tradingplatform te zitten.
  • Eenvoudig in gebruik.
  • Gratis.

GOOD AFTER TIME ORDERS

Markt-, stop- en limietorders met de tijdparameter "Good After Time" worden op een bepaald moment geactiveerd door de trader. Tot die tijd worden ze in een inactieve staat gehouden. Zodra de activeringstijd is bereikt, wordt het order op de server geplaatst.

Een marktorder met een activeringstijd van 13:30 wordt bijvoorbeeld op dit moment geplaatst en exact uitgevoerd.

 

Zelf even uitproberen? Download een demo van het tradingplatform NanoTrader.

 

GOOD BETWEEN ORDERS

Markt-, stop- en limietorders met de tijdparameter "Good Between" worden geactiveerd en daarna geannuleerd op de tijdstippen, die door de trader worden gekozen. Ze worden in een inactieve staat gehouden. Zodra de activeringstijd is bereikt, wordt het order op de server geplaatst. Orders, die nog steeds op de geconfigureerde vervaltijd actief zijn, worden geannuleerd.

In het geval van CFD-Forex en Pats bij futures trading, krijgen deze orders de status 'WaitTriggerTime' en worden alleen in het lokale geheugen van de PC bewaard. Zodra de activeringstijd is bereikt, stuurt NanoTrader ze naar de orderserver en deze orderserver stuurt ze door naar de beurs. Orders met de status 'WaitTriggerTime' worden geannuleerd, van zodra de trader het platform NanoTrader sluit. Een pop-up informeert de trader en geeft hem de keuze om het afsluiten van het platform af te breken.

Zelf even uitproberen? Download een demo van het tradingplatform NanoTrader.

Platform demo

Test in real-time het trading platform NanoTrader Free  of het platform NanoTrader Full .

Trading bibliotheek

Download gratis e-books en rapporten in de trading bibliotheek (Deutsch, Français, Nederlands, English).

Trading videos

Grafieken, strategieën, automatisch handelen, backtesting, playback... bekijk deze videos en wordt een trading platform expert.

Trading webinars

Neem deel aan onze gratis trading webinars en seminars (Deutsch, Nederlands, Français).

Broker

WH SelfInvest is de broker , die NanoTrader aanbiedt. Maak een afspraak, vraag een call back aan of chat met een medewerker.

Traders

WH SelfInvest bedient particulaire traders met kantoren in Duitsland, Frankrijk, Zwitzerland, België, Luxemburg en Nederland.

Copyright 2019. WH Selfinvest, 25, rue Thomas Edison, 1445 Strassen, Luxemburg

Back to Top