U bent hier

Scanners detecteren tradingsignalen

Het is eenvoudig om op basis van door de trader bepaalde criteria in real-time financiële instrumenten te scannen. NanoTrader laat de trader toe om zijn watchlist tot een krachtige scanner om te bouwen.

Een unieke scanner

De trader kan ...

-      een ongelimiteerd aantal instrumenten in real-time scannen.

-      gemakkelijk criteria instellen en aan zijn koersenlijst toevoegen om er een scanner van te maken.

-      op dezelfde koersenlijst op verschillende criteria scannen.

-      hetzelfde instrument op meerdere criteria tegelijk scannen.

-      verschillende alarmen aan de scan koppelen, zoals e-mail, geluiden en pop-ups.

-      vanuit de scan onmiddellijk een order plaatsen.

 

De scanner is een schitterend hulpmiddel om tradingopportuniteiten in real-time te identificeren. Indien de trader zijn eigen scancriteria niet wil aanwenden, kan hij gebruik maken van verscheidene signalen en strategieën, die gratis in het platform aanwezig zijn. Hier zijn enkele voorbeelden  ...

Voorbeeld: candlestick patronen

Traders kunnen in de NanoTrader ofwel hun eigen candlestick patronen instellen of de vooringestelde candlestick patronen gebruiken. In dit voorbeeld heeft NanoTrader 4 aandelen met een specifiek candlestick patroon ontdekt.

Stock scanner using candlestick patterns.

Voorbeeld: tradingstrategieën

NanoTrader bevat meer dan 60 gratis tradingstrategieën en -signalen. Vele daarvan zijn door beroemde traders ontwikkeld. In dit  voorbeeld gebruikt de trader enkel de ingebouwde strategieën om tradingopportuniteiten te vinden.

Trading scanner using NanoTrader trading strategies and signals.

Van scan-signaal tot order in 1 click

Traders kunnen hun order onmiddellijk in de scannertabel plaatsen.

Placing orders directly in the real-time scanner.

Goed of slecht?

NanoTrader simuleert de trade, ook al opent de trader geen positie. Nuttig, want zo kan de trader de kwaliteit van het signaal snel evalueren.

Sommige traders zullen geen positie openen wanneer er een signaal verschijnt, maar enkel later, wanneer blijkt dat het signaal of de positie in de juiste richting gaat. Dit is ook een voordeel van gesimuleerde posities.

Een beroemde trendscanner

De NanoTrader koersenbord-functie kan men gebruiken als een klassieke “watch list” maar kan men ook upgraden tot een real-time markten scanner. Naast de eigen scanners kunnen traders ook gebruik maken van de ingebouwde gratis scanners, zoals b.v. de beroemde NanoTrader trendscanner.

Download een gratis real-time demo van NanoTrader Full

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.


Futures zijn complexe instrumenten onderworpen aan onvoorspelbare koersschommelingen. Het zijn financiële instrumenten die de belegger de mogelijkheid bieden eventueel te werken met een hefboom. Indien u beslist een hefboom te gebruiken bestaat er een risico dat uw verlies groter is dan de waarde van uw rekening.


Beleggingen in digitale activa worden beschouwd als zeer volatiele beleggingen. Ze zijn onderhevig aan hoge volatiliteit en zijn daarom mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Elke belegger moet zorgvuldig, en eventueel met extern advies, nagaan of digitale activa voor hem geschikt zijn.


Geteste en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Elke belegger moet zich ervan vergewissen, indien mogelijk met de hulp van een adviseur, of de Investui dienst geschikt is voor zijn persoonlijke situatie. Alle beleggingen houden een aanzienlijk risico in. Er is geen garantie op winst


Copyright 2024. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top