U bent hier

Trading store

Heel wat gepassioneerde traders, zowel professionelen als particulieren, maken gebruik van het NanoTrader platform. Dankzij de tradingstore kunnen traders tradingtools en -strategieën ontwikkelen en aan andere NanoTrader-gebruikers verkopen .

De voordelen van deze tradingstore zijn : 

  • Men kan deze tradingtools en -strategieën rechtstreeks kopen en verkopen. 
  • De ontwikkelaars van deze tools en strategieën worden door ons ondersteund.
  • Deze tradingtools en -strategieën worden door ons getest vooraleer ze in de store worden aangeboden.
  • Deze tradingtools en -strategieën worden automatisch in het platform geactiveerd.
  • Voor elke tool of strategie hebben we een uitvoerige beschrijving met voorbeelden. 

Download een gratis real-time demo van NanoTrader Full

ONTWIKKEL JE EIGEN TOOLS EN STRATEGIEEN 

Bijna alle tradingtools en -strategieën kunnen zonder programmeren worden ontwikkeld. Er is hoedanook een eenvoudige programmeertaal voorzien, 'Express' genaamd . Wie enige ervaring met programmeren heeft, kan snel met deze taal werken. Een uitgebreide handleiding en ondersteunende videoclips hierover zijn eveneens beschikbaar.

 

TEGEN BETALING EN GRATIS

In de store kunnen zowel professionele traders als particulieren hun eigen tradingtools en -strategieën verkopen. Sommige tools en strategieën worden gratis aangeboden. In het andere geval kan de verkoper kiezen voor een éénmalig betaling of een maandelijks abonnement. Sommige verkopers voorzien hierbij een online installatie van de tool of strategie en eventueel coaching.

Dit voorbeeld toont enkele beschikbare tools en strategieën.

De NanoTrader trading store bevat vele strategieën en tools. Sommige zijn gratis.

In de store bieden we ook voor de belangrijkste markten gratis uitgebreide historische data aan. Deze uitgebreide historische data kunnen voor nauwkeurig backtesten en het optimaliseren van de tradingstrategieën worden gebruikt.

 

WIE VINDEN WE ZOAL IN DE STORE ?

Bij degenen die deze tools en strategieën aanbieden, onderscheiden we doorgaans 3 categorieën :  

Professionele traders. NanoTrader wordt door veel professionele traders gebruikt. Vaak zijn dit ook auteurs, tradingcoaches en personen, die seminaries geven. Velen hebben ook jaren ervaring in het traden en wat ze in de store aanbieden, dient als aanvulling op hun boek en trainingcursus. Tot de professionele traders die hun tools en strategieën in de store aanbieden behoren Michael Voigt, Birger Schäfermeier, Erdal Cene, René Wolfram, Wim Lievens, Eric Lefort, Carsten Umland, Tobias Heitkötter, Dr. Raimund Schriek ... 

Particulieren. Meer ervaren traders zien onmiddellijk de meerwaarde van NanoTrader t.a.v. andere tradingplatformen. Eenvoudige tradingtools en -strategieën sporen de trader aan om heel creatief te zijn. Via de store kunnen ook deze particuliere traders zonder administratieve rompslomp hun eigen tools en strategieën voor andere traders ter beschikking stellen.

WH SelfInvest. De broker die NanoTrader aanbiedt voorziet nog gespecialiseerde tradingtools zoals 'LiveStatictics'.

IK WIL NIET VERKOPEN VIA DE STORE

Wanneer u niet via de tradingstore wenst te verkopen dan hoeft dit niet. Alles wat u maakt, kan gecodeerd worden, gelinkt aan een tijdslimiet en/of gebruiker. Zo kunt u bijvoorbeeld een versleutelde strategie voorzien voor een specifiek persoon en dit gedurende een bepaalde tijdsperiode.    


Download een gratis real-time demo van NanoTrader Full

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

  • Maak uw eigen trading strategieën zonder moeite.
  • Een permanente real-time demo rekening.
  • Geautomatiseerd handelen.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Meer ...

Copyright 2020. WH Selfinvest N.V., rue Thomas Edison 5, 1445 Strassen, Luxembourg

Back to Top