U bent hier

Snel traden ... één-klik orders

NanoTrader biedt een brede waaier aan één-klik orders aan. Hieronder enkele voorbeelden.

ChartTrader

Via het ChartTrader icoon kan men de ChartTrader in elke grafiek oproepen. De groene kolom is voor kooporders. De rode kolom is voor verkooporders.  In beide gevallen volstaat een linker muisklik om een limiet-order te plaatsen en een rechter muisklik voor een stop-order. Een markt-order is uiteraard ook mogelijk. De orders kunnen zeer nauwkeurig worden geplaatst. Onderstaand voorbeeld toont de ChartTrader rechts van de grafiek. 

Placing orders quickly.

Een ChartTrader order kan met de TradeGuard functie worden gecombineerd. Wanneer het order is uitgevoerd, zal de TradeGuard onmiddellijk een stop- en een limiet-order plaatsen om de positie te beschermen. Dit voorbeeld toont een open positie, die door een stop loss en een koersdoel is beschermd. Deze orders werden conform de instructies van de trader automatisch door NanoTrader geplaatst. De koers bereikt hier stilaan het door de trader ingestelde koersdoel. 

Placing bracket orders automatically.

De ChartTrader laat de trader ook toe om OCO-orders (Order Cancels Other) te plaatsen. Indien de trader bijvoorbeeld een koersuitbraak verwacht, maar niet zeker is van de richting,  dan kan hij beide, een koop stop-order en een verkoop stop-order, als OCO plaatsen. Wanneer één van de stop-orders is uitgevoerd, zal het andere automatisch worden geannuleerd. Dit voorbeeld toont 2 OCO-orders, die door de blauwe orderlijnen worden weergegeven.

Placing OCO orders automatically via the chart.

Open orders kunnen ook met één klik geannuleerd worden. Een eenvoudige klik met de rechter muisknop op het order-label volstaat. 

 

Deze video de Chart Trader:

Download een gratis real-time demo van NanoTrader Full

Orderpad

Het orderpad laat de trader toe om verschillende vooraf ingestelde één-klik orders te plaatsen : koop, verkoop, een positie meer, een positie minder, de positie verdubbelen, sluit aan bij de beste koopprijs, sluit aan bij de beste verkoopprijs. 

Reverse a position, increase a position, order at the bid ... all in one click.

Deze video toont het order pad :

De SpeedTrader

De SpeedTrader toont het orderboek. Het is mogelijk een order te plaatsen door in het orderboek te klikken. De groene kolom is voor kooporders. De rode kolom is voor verkooporders. In beide situaties volstaat een linker muisklik om een limiet-order te plaatsen en een rechter muisklik voor een stop-order. 

Placing orders via the orderbook.

Tactic knoppen

Wanneer een order geplaatst is, bieden de tactic-knoppen de trader tal van mogelijkheden. Limieten en stops kunnen met één tick verhoogd of verlaagd worden; een vaste stop kan men met één klik wijzigen in een trailing-stop. 

Quick and precise order buttons.

Download een gratis real-time demo van NanoTrader Full

 

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

  • Maak uw eigen trading strategieën zonder moeite.
  • Een permanente real-time demo rekening.
  • Geautomatiseerd handelen.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Meer ...

Copyright 2020. WH Selfinvest N.V., rue Thomas Edison 5, 1445 Strassen, Luxembourg

Back to Top