U bent hier

Is mijn tradingstrategie een winnaar?

De backtest-functie laat de trader toe om snel en eenvoudig zijn eigen trading-ideeën te testen. Het is eveneens mogelijk de kwaliteit van een trading strategie aanzienlijk te verbeteren ... zonder te moeten programmeren.

 
 
 
De trader kan technische indicatoren toevoegen door gebruik te maken van de plug-en-play technologie. Indicatoren kunnen als filters of als tradingsignalen worden gebruikt.
 
Ook andere filters zoals tijdsfilters of externe strategieën kunnen worden toegevoegd. Diverse stop orders en koersdoelen of zelfs indicatoren kunnen posities sluiten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Het optimalisatie keuzemenu laat toe een strategie, of bepaalde parameters daaruit, te optimaliseren om bepaalde objectieven te behalen. Momenteel zijn er 12 objectieven. Bijvoorbeeld: totale maximum winst, totale winst/verlies, maximum aantal positieve trades, ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De theoretische trades van de optimalisaties worden in de grafiek getoond. De trades zijn compleet met signaal, filter zones en stops. Een visuele analyse van een tradingstrategie zegt vaak meer dan een tabel vol cijfers.
 
 
De cumulatieve winstgrafiek is een belangrijke tool bij het evalueren van een trading strategie. Is de winst gerealiseerd dankzij een paar zeer winstgevende trades  Wordt er enkel winst gemaakt onder bepaalde marktomstandigheden of is de winst gelijk verdeeld over de hele periode? Uniek in NanoTrader is dat de winstcurve in real-time wordt geüpdatet! Sleutel aan je strategie en u ziet automatisch de impact op het resultaat.
 
 
 
Een gedetailleerd informatierapport geeft een overzicht van de tradingstrategie: het aantal trades, de verlieslatende en de winstgevende, alsook de maximale drawdown. Dit rapport helpt de trader om zijn tradingstrategie grondig te evalueren.
 
 
 
 
Meer afbeeldingen: 

Het trading platform NanoTrader uitproberen

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

NanoTrader is populair omdat het alles aanbiedt wat een trader nodig heeft en toch gebruiksvriendelijk is.

  • Perfect risk management – een uniek aanbod meer dan 15 stop orders.
  • Geen programmering – installeer uw eigen trading strategieën zonder moeite.
  • Vermijd fouten – train en oefen met uw permanente real-time demo rekening.
  • Geautomatiseerd handelen.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Platform demo

Test in real-time het trading platform NanoTrader Free  of het platform NanoTrader Full .

Trading bibliotheek

Download gratis e-books en rapporten in de trading bibliotheek (Deutsch, Français, Nederlands, English).

Trading videos

Grafieken, strategieën, automatisch handelen, backtesting, playback... bekijk deze videos en wordt een trading platform expert.

Trading webinars

Neem deel aan onze gratis trading webinars en seminars (Deutsch, Nederlands, Français).

Broker

WH SelfInvest is de broker , die NanoTrader aanbiedt. Maak een afspraak, vraag een call back aan of chat met een medewerker.

Traders

WH SelfInvest bedient particulaire traders met kantoren in Duitsland, Frankrijk, Zwitzerland, België, Luxemburg en Nederland.

Copyright 2019. WH Selfinvest, 25, rue Thomas Edison, 1445 Strassen, Luxemburg

Back to Top