U bent hier

Is mijn tradingstrategie een winnaar?

De backtest-functie laat de trader toe om snel en eenvoudig zijn eigen trading-ideeën te testen. Het is eveneens mogelijk de kwaliteit van een trading strategie aanzienlijk te verbeteren ... zonder te moeten programmeren.

 
 
 
De trader kan technische indicatoren toevoegen door gebruik te maken van de plug-en-play technologie. Indicatoren kunnen als filters of als tradingsignalen worden gebruikt.
 
Ook andere filters zoals tijdsfilters of externe strategieën kunnen worden toegevoegd. Diverse stop orders en koersdoelen of zelfs indicatoren kunnen posities sluiten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Het optimalisatie keuzemenu laat toe een strategie, of bepaalde parameters daaruit, te optimaliseren om bepaalde objectieven te behalen. Momenteel zijn er 12 objectieven. Bijvoorbeeld: totale maximum winst, totale winst/verlies, maximum aantal positieve trades, ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De theoretische trades van de optimalisaties worden in de grafiek getoond. De trades zijn compleet met signaal, filter zones en stops. Een visuele analyse van een tradingstrategie zegt vaak meer dan een tabel vol cijfers.
 
 
De cumulatieve winstgrafiek is een belangrijke tool bij het evalueren van een trading strategie. Is de winst gerealiseerd dankzij een paar zeer winstgevende trades  Wordt er enkel winst gemaakt onder bepaalde marktomstandigheden of is de winst gelijk verdeeld over de hele periode? Uniek in NanoTrader is dat de winstcurve in real-time wordt geüpdatet! Sleutel aan je strategie en u ziet automatisch de impact op het resultaat.
 
 
 
Een gedetailleerd informatierapport geeft een overzicht van de tradingstrategie: het aantal trades, de verlieslatende en de winstgevende, alsook de maximale drawdown. Dit rapport helpt de trader om zijn tradingstrategie grondig te evalueren.
 
 
 
 
Meer afbeeldingen: 

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

Copyright 2022. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top