U bent hier

Technische trader Michael Voigt

Michael Voigt werkt al vele jaren als professioneel trader. De focus van zijn werk ligt op marktgerichte trading. Zijn uitgebreide ervaring en zijn blik op de tradingswereld hebben hem tot een veelgevraagde expert gemaakt. Hij is de auteur van de bestseller "The Big Book of Market Technology" en de daarop gebaseerde reeks boeken "The Dealer".

Verkrijgbaar bij Michael Voigt op het NanoTrader-tradingplatform:

1. HOE MICHAEL VOIGT (NIET) HANDELT

Michael Voigt was de eerste professionele traderr die markttechniek-concepten in Duitsland presenteerde en ontwikkelde. Hij introduceerde dit aan de traderr in een unieke vorm in zijn boek Market Technology. Met 10 edities is het boek van Michael Voigt nog steeds de referentie voor alle traders die willen handelen met marktanalyse. Het doel van deze website is niet om marktanalyse uit te leggen. Dit werd tot in de perfectie gedaan in The Great Book of Market Technology. Het doel van dit boek is om uit te leggen hoe je in de praktijk zoals Michael Voigt (MV) kunt traden.
 
Traden op de markten zoals gebruikt door Michael Voigt kan worden onderverdeeld in 2 onderdelen:

1. Het vinden van een tradingsignaal.
2. Een positie openen en beheren.

 
2. UITVOERING VAN DE MARKTTECHNOLOGIESTRATEGIE IN DE PRAKTIJK
 
Michael Voigt zal altijd 3 posities openen. Deze 3 posities worden tegelijkertijd geopend, om de winst te maximaliseren en worden beheerd volgens verschillende benaderingen. In het boek The Big Book of Market Technology zijn deze 3 benaderingen als volgt gedefinieerd:
 
"[...] het is mogelijk om verschillende handelsbenaderingen in een enkele trade te combineren. [...] Er zijn drie verschillende benaderingen beschikbaar bij trading op basis van markttechnieken. Deze benaderingen zijn: break-out trading, bewegingshandel en trendhandel."
 
Veel traders maken hier fouten. U opent de posities met behulp van de gedefinieerde zones van Voigt, maar bent niet goed voorbereid om de open posities correct te beheren. Om te handelen zoals Michael Voigt, heeft een trader een platform nodig dat (a) meerdere stops en limieten tegelijkertijd kan verwerken en (b) de speciaal ontworpen stops van Michael Voigt aanbiedt.
 
NanoTrader is het enige handelsplatform dat de complete strategie voor markttechnologie kan implementeren. Het heeft de volgende functies:
 
• NanoTrader kan de stopps binnen de kaarsen toepassen.
• NanoTrader kan de Zigzag Trend Line Stop aan.
• NanoTrader kan parallel meerdere stops en doelen beheren voor een positie.

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

Copyright 2022. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top