U bent hier

RealMoneyTrader René Wolfram

René is al 20 jaar fulltime dag- en positietrader. Hij werkt voornamelijk met zelf ontwikkelde trading strategieën. In zijn RealMoneyTrader-project leidt hij met succes traders op en stelt zijn klanten in staat om al zijn transacties live te volgen.

Verkrijgbaar van René Wolfram in het NanoTrader-tradingplatform

RENE WOLFRAM TRADE FUTURES

René Wolfram handelt in futures, maar het is ook mogelijk om deze strategieën op CFD's toe te passen. Volgens Wolfram: “Ik gebruik een statistisch gebaseerde aanpak die zowel uitbraak- als trendomkeermethoden gebruikt. De strategieën worden geïmplementeerd met futures omdat ze verreweg het beste product zijn. ”

René Wolfram is de eerste en enige Duitse trader die ooit tot de top 3 van het officiële wereldkampioenschap in futurestrading is gekomen. In 2013 werd hij derde in de competitie voor het traden met echt geld, die meer dan 12 maanden duurde. "Alle traders tot tradinglegende Larry Williams gebruikten volatiliteit-breakout-strategieën in hun succes in de Wereldbeker. Ook voor mij waren en zijn deze handelsstrategieën de grote garanties voor succes- en resultaten."

De trading-aanpak van René Wolfram werd sterk beïnvloed door Amerikaanse traders. "Wat mij het meest inspireerde was Larry Williams.", zegt Wolfram over zichzelf en zijn ontwikkeling als professionele handelaar. Van de FDAX Future, waar hij een zeer succesvolle vola breakout-strategie hanteert, tot de S&P Future, euro, goud, ruwe olie en koffie, hij handelt in alle liquide, bewegende markten.

DE WOLVOL-INDICATOR EN DE nBAR-INDICATOR

Traditioneel worden trend- en breakout-strategieën gekenmerkt door een groot aantal verliezende transacties en een kleiner aantal grote winnende transacties. Voor veel handelaren is het wachten op één grote winnende transactie mentaal te moeilijk, terwijl veel kleine verliezende transacties tegelijkertijd worden gerealiseerd. Dit was ook het geval met René Wolfram. Hij wilde het probleem vervolgens oplossen en de WolVol-indicator werd in 2007 geboren.

De WolVol-indicator is ontwikkeld om het begin of het begin van een trend nauwkeurig te identificeren. De nauwkeurigheid van de WolVol-indicator helpt René Wolfram veel van de kleine verliezende transacties te vermijden die traditioneel worden geassocieerd met breakout-strategieën.

Het is de uitdaging van de WolVol-indicator René Wolfram om een nieuwe trend op te sporen. Hij gebruikt de indicator niet om een ​​positie te openen. René Wolfram gebruikt meestal zijn eigen nBars-indicator om de tijd en richting van een nieuwe positie te bepalen.

In de praktijk is aangetoond dat de WolVol-indicator ook geschikt is om het einde van een trend aan te geven. Daarom gebruikt René Wolfram zijn WolVol-indicator ook om posities te sluiten.

 

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

Copyright 2022. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top