U bent hier

Wetenschapper Dr. Raimund Schriek

Een spannende mix van goed onderbouwde theorie en consistente oriëntatie op de praktijk vormen de onderbouw van zijn seminars over trading. Hij handelt voornamelijk op de DAX.

OVER DR. RAIMUND SCHRIEK

Waarom verkopen de meeste traders winnende aandelen, terwijl ze vasthouden aan verlieslatende aandelen? Waarom hebben veel traders moeite om met verliezen om te gaan? Welke rol spelen hebzucht en angst op de aandelenmarkt? Waarom blijven aandelen stijgen die fundamenteel overgewaardeerd zijn? Dr. Raimund Schriek geeft antwoorden op deze en andere vragen.


De ongewoon veelzijdige wetenschapper heeft vele jaren lesgegeven en onderzoek gedaan aan verschillende universiteiten, waaronder in biochemie en maritieme plantkunde, kanker- en stressonderzoek, evenals in neuro- en voedingswetenschappen. Bovendien, Dr. Raimund Schriek werkt ook in science management en als managing director van een cross-universitair netwerk.

Vandaag Dr. Raimund Schriek verschijnt voornamelijk als consultant en spreker op financiële wetenschapsevenementen in Duitsland en in het buitenland. Daarnaast ontwikkelt hij webinars bijvoorbeeld in samenwerking met de Stuttgart Stock Exchange en bekende banken, makelaars en emittenten. Duurzame tradercoaching en "The Trader Check" zijn ook nauw verbonden met zijn naam.

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

  • Maak uw eigen trading strategieën zonder moeite.
  • Een permanente real-time demo rekening.
  • Geautomatiseerd handelen.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Meer ...

Copyright 2020. WH Selfinvest N.V., rue Thomas Edison 5, 1445 Strassen, Luxembourg

Back to Top