U bent hier

Welke strategie is geschikt voor Nasdaq day trading?

Nasdaq strategieën.

Dit is een ernstige vraag waarop ik zonder aarzelen "de Black Candle strategie!" antwoord. Deze strategie biedt inderdaad zeer efficiënte rebound signalen en een positiemanagement dat het tradenx van grote bewegingen begunstigt. In de huidige context van een bullish Nasdaq zijn dagen van grote stijgingen niet ongewoon. Het zou dus dwaas om niet te trachten munt te slagen uit deze grote bewegingen. Om de kans op succes te maximaliseren, zal de strategie moeten worden aangepast aan de huidige marktcondities. Ze moet ingesteld worden om ons maximaal aan te moedigen te handelen in de richting van de trend.

Ik stel daarom een strategie voor die bestaat uit twee studies (nvdr: studies is een term uit het NanoTrader platform. Het is een bundel concepten zoals indicatoren, stop orders enz. De bundel kan geautomatiseerd worden.). De eerste studie zal de trend identificeren. De tweede studie zal posities openen op basis van de Black Candle-signalen. De eerste studie is een 120 minuten aggregatiegrafiek waarin ik de Heikin Ashi-indicator, een uiterst effectieve trendindicator, zet, zoals je hieronder kan zien.

Nasdaq trading strategie.

 

De tweede studie is een 12-minuten aggregatiegrafiek waarin ik de Black Candle strategie en een flat filter laad. Een snelle backtest laat zien dat de trend in de Nasdaq future vaak 's ochtends begint. Daarom kiezen we de intervallen 9u00 - 12u00 en 15u00 - 21u50 die de Europese en Amerikaanse markten dekken. In dit voorbeeld werd een long positie gekocht rond 10u30. De positie werd 's avonds gesloten door de trailing stop (schaduwstop) na een mooie stijging.Daytrading.

 

Zoals hieronder te zien is, werkt de strategie sinds begin april goed. Het percentage winnende trades is eerder laag, 43,4%, maar de grootte van winst verlies is een mooie 2,8 m.a.w. de gemiddelde winst per trade is 2,8 keer het gemiddelde van verlies. Het is duidelijk een interessante strategie die gemakkelijk aangepast kan worden aan de voorkeuren en ideeën van elke trader.

Resultaat trading strategie.

 

De Black Cande trading strategie...

  • is gemakkelijk te implementeren
  • geeft goede signalen en
  • de aangepaste stop loss en het koersdoel laten toe een maximale winst uit grote bewegingen te puren.

Kortom, een goede strategie voor handelaren die op zoek zijn naar een efficiënte aanpak. Pascal Hirtz

 

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.


Futures zijn complexe instrumenten onderworpen aan onvoorspelbare koersschommelingen. Het zijn financiële instrumenten die de belegger de mogelijkheid bieden eventueel te werken met een hefboom. Indien u beslist een hefboom te gebruiken bestaat er een risico dat uw verlies groter is dan de waarde van uw rekening.


Beleggingen in digitale activa worden beschouwd als zeer volatiele beleggingen. Ze zijn onderhevig aan hoge volatiliteit en zijn daarom mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Elke belegger moet zorgvuldig, en eventueel met extern advies, nagaan of digitale activa voor hem geschikt zijn.


Geteste en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Elke belegger moet zich ervan vergewissen, indien mogelijk met de hulp van een adviseur, of de Investui dienst geschikt is voor zijn persoonlijke situatie. Alle beleggingen houden een aanzienlijk risico in. Er is geen garantie op winst


Copyright 2024. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top