U bent hier

MetaTrader app MT4 en MT5 niet langer in Apple App Store

Alhoewel deze website niet focust op de Metatrader MT4 en MT5 platformen is het toch interessant dit bericht te publiceren voor traders die wel graag met deze platformen werken. Het nieuws komt als een complete verrassing: Apple heeft de apps van MetaQuotes voor MetaTrader 4 (MT4) en MetaTrader 5 (MT5) uit de app store gehaald. Traders en beleggers die de app de afgelopen dagen wilden downloaden, kwamen voor een verrassing te staan. Noch de MT4, noch de MT5 app is momenteel te vinden of te downloaden in de store van Apple.

MT4 en MT5 app (tijdelijk) niet in de app store?

Het verwijderen van de app door apple is merkwaardig nieuws. Vooral voor handelaren die afhankelijk zijn van mobiele toepassingen is dit een praktisch probleem. Ze moeten nu op zoek naar andere oplossingen willen ze mobiel handelen.

Waarom?

Zowel Apple als Metaquotes hebben op dit moment geen officiële informatie gegeven. Er is momenteel ook geen informatie beschikbaar wanneer en of de MT4 en MT5 apps weer beschikbaar zullen zijn.

Het gebrek aan informatie maakt dat bloggers en vloggers veel verschillende theorieën lanceren. Al deze theorieën zijn momenteel onbevestigd. Een theorie is dat MT4 en MT5 internationaal worden gebruikt door partijen zonder scrupules die de app via plug-ins aanwenden voor frauduleuse praktijken. Andere bloggers en vloggers zoeken dan weer de verklaring in een connectie tussen de fabrikant van de software en Rusland. De theorieën gaan alle richtingen uit.

In de financiële sector is het verwijderen van de app een probleem voor brokers die de afgelopen jaren hun aanbod en infrastructuur op MT4 en MT5 app technologie hebben uitgebouwd. Klanten van deze brokers moeten nu op zoek naar nieuwe apps als ze mobiel willen handelen. Andere brokers hebben hun eigen of een andere technologie en hebben dus geen impact van dit voorval.


Lees ook


Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.


Futures zijn complexe instrumenten onderworpen aan onvoorspelbare koersschommelingen. Het zijn financiële instrumenten die de belegger de mogelijkheid bieden eventueel te werken met een hefboom. Indien u beslist een hefboom te gebruiken bestaat er een risico dat uw verlies groter is dan de waarde van uw rekening.


Beleggingen in digitale activa worden beschouwd als zeer volatiele beleggingen. Ze zijn onderhevig aan hoge volatiliteit en zijn daarom mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Elke belegger moet zorgvuldig, en eventueel met extern advies, nagaan of digitale activa voor hem geschikt zijn.


Geteste en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Elke belegger moet zich ervan vergewissen, indien mogelijk met de hulp van een adviseur, of de Investui dienst geschikt is voor zijn persoonlijke situatie. Alle beleggingen houden een aanzienlijk risico in. Er is geen garantie op winst


Copyright 2024. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top