U bent hier

GTAS Trader Bernard Prats-Desclaux

Trader en ex-fondsbeheerder Bernard Prats-Desclaux is de ontwikkelaar van het Global Trend Analysis System (GTAS). De vier uitstekende GTAS-indicatoren zijn: BSI, S-Trend, FibTdi en de stroomindicator. Deze indicatoren kunnen in alle tijdseenheden en op alle instrumenten worden gebruikt. Hoewel de indicatoren afzonderlijk kunnen worden gebruikt, worden ze samengevoegd in de GTAS-methode.

Gratis verkrijgbaar bij Bernard Prats-Desclaux op het NanoTrader-handelsplatform

1. OVER BERNARD PRATS-DESCLAUX

De GTAS-methode is ontwikkeld door de trader en voormalig fondsbeheerder Bernard Prats-Desclaux. In zijn boek Stratégies de marchés (Market Strategies), uitgegeven door Eyrolles in 2016, legt deze traderr de GTAS-methode gedetailleerd uit. Bernard Prats-Desclaux is een van de meest gewaardeerde traders in Frankrijk.

2. DE VIER GTAS-INDICATOREN

De GTAS BSI-indicator. De BSI-indicator is ontwikkeld om de richting van de trend aan te geven en een goede timing te bieden voor koop- (verkoop) signalen. Een slimme combinatie van momentumindicatoren vormt de basis van de BSI-indicator.

De GTAS FibTdi-indicator. De FibTdi is een trendindicator die marktvolatiliteit combineert met potentiële retracement zones.

De GTAS S-trendindicator. De GTAS S-trendindicator is een momentumindicator die traders helpt trends te bepalen op basis van een combinatie van MACD, RSI en voortschrijdende gemiddelden.

De GTAS-Power indicator. De GTAS Power Indicator is een momentumindicator die de belangrijkste onderliggende trends identificeert met behulp van een combinatie van voortschrijdende gemiddelden.

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

Copyright 2022. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top