U bent hier

De aandelen Harley-Davidson kopen of verkopen

Wat gebeurd er bij het aandeel Harley Davidosn (HOG).

Het aandeel van de motobouwer Harley-Davidson (ticker symbool HOG)  kreeg een stevige tik. Dit bracht het aandeel op het radarscherm van Techscan. Dit automatisch technische analyse tool is gratis beschikbaar in NanoTrader.

Technische analyse fans zullen vooral oog hebben voor de zogenaamde Death Cross. Bij een Death Cross zakt het 50-dagen koersgemiddelde onder het 200-dagen gemiddelde. Dit is een overzicht van de Techscan verkoopsignalen:

  • Death Cross
  • DMX kruising omlaag
  • Bollinger Bands uitbraak onder

Wat gebeurd er met Harley-Davidson

De motobouwer maakte bekende dat het de productie en levering stopzet. Deze stopzetting zou twee weken duren. Reden hiervoor is dat een component van één van de leveranciers niet aan wettelijke vereisten voldoet. Voor de rest houdt Harley-Davidson de lippen stijf op elkaar. De leverancier, het onderdeel en het probleem worden merkwaardig genoeg niet genoemd.

Nieuws Harley-Davidson.

Koop aandelen op de beurs en betaal geen commissie > Gratis Freestoxx demo

De onderneming zegt wel dat er geen reden tot ongerustheid is. Het management is gewoon extra voorzichtig.

De koers van Harley-Davidson

Dit is geen goed nieuws voor het aandeel. In de laatste vijf jaren daade de koers gestaag. Momenteel staat het 40% onder de koers van vijf jaar geleden. Het aandeel staat nog ver van de laagste koers, er is dus jammer genoeg nog veel ruimte naar beneden, moest er meer slecht nieuws volgen.

Koersgrafiek HOG Harley Davidson.

Gratis trading demo


Traders lezen ook


Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.


Futures zijn complexe instrumenten onderworpen aan onvoorspelbare koersschommelingen. Het zijn financiële instrumenten die de belegger de mogelijkheid bieden eventueel te werken met een hefboom. Indien u beslist een hefboom te gebruiken bestaat er een risico dat uw verlies groter is dan de waarde van uw rekening.


Beleggingen in digitale activa worden beschouwd als zeer volatiele beleggingen. Ze zijn onderhevig aan hoge volatiliteit en zijn daarom mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Elke belegger moet zorgvuldig, en eventueel met extern advies, nagaan of digitale activa voor hem geschikt zijn.


Geteste en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Elke belegger moet zich ervan vergewissen, indien mogelijk met de hulp van een adviseur, of de Investui dienst geschikt is voor zijn persoonlijke situatie. Alle beleggingen houden een aanzienlijk risico in. Er is geen garantie op winst


Copyright 2024. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top