U bent hier

De aandelen Eli Lilly kopen of verkopen

Eli Lilly technische analyse.

Het aandeel van de Amerikaanse farmareus Eli Lilly (ticker symbool LLY) staat in de belangstelling. Niet minder dan vier technische indicatoren zetten het licht op groen.

Deze informatie wordt geleverd door het Techscan tool. Techscan is gratis beschikbaar in het NanoTrader trading platform. Dit zijn de vier indicatoren die op groen sprongen:

  1. ROC aankoop
  2. CCI aankoop
  3. MACD kruising omhoog
  4. DMX kruising omhoog

De koers van het aandeel Eli Lilly

De hoogste koers ooit van Eli Lilly was 311,69 $. De huidige koers is 302 $. De hoogste koers is dus niet ver af. Eens het aandeel door deze weerstand breekt, is het niet onwaarschijnlijk dat het verder stijgt.

Het aandeel Eli Lilly kopen of verkopen?

Meer lezen op deze website over Techscan en het aandeel Eli Lilly traden met de gratis www.freestoxx.com demo

De beurs analisten over Eli Lilly

Niet minder dan 21 analisten publiceren een koersdoel voor de volgende twaalf maanden. Hun gemiddelde koersdoel ligt op 321 $. Het meest optimistische koersdoel is 369 $. Het meest pessimistische koersdoel is 299 $. Geen enkele analist heeft momenteel een "verkopen" advies. De auteur heeft geen positie.


Traders lezen ook


Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.


Futures zijn complexe instrumenten onderworpen aan onvoorspelbare koersschommelingen. Het zijn financiële instrumenten die de belegger de mogelijkheid bieden eventueel te werken met een hefboom. Indien u beslist een hefboom te gebruiken bestaat er een risico dat uw verlies groter is dan de waarde van uw rekening.


Beleggingen in digitale activa worden beschouwd als zeer volatiele beleggingen. Ze zijn onderhevig aan hoge volatiliteit en zijn daarom mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Elke belegger moet zorgvuldig, en eventueel met extern advies, nagaan of digitale activa voor hem geschikt zijn.


Geteste en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Elke belegger moet zich ervan vergewissen, indien mogelijk met de hulp van een adviseur, of de Investui dienst geschikt is voor zijn persoonlijke situatie. Alle beleggingen houden een aanzienlijk risico in. Er is geen garantie op winst


Copyright 2024. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top