U bent hier

Volatiliteitstrader Wim Lievens

Wim Lievens

De Belg Wim Lievens heeft meer dan 20 jaar trading ervaring. Naar zijn mening bestaat succesvol handelen uit 20% marktanalyse, 30% geldbeheer en 50% discipline.

Verkrijgbaar van Wim Lievens op het NanoTrader-handelsplatform

1. OVER WIM LIEVENS

"Handelen is mijn grote passie, die me sinds mijn eerste ervaring in 1998 niet heeft verlaten. Ik combineerde mijn tradingactiviteiten met een internationale carrière en mijn vaardigheden als manager / CEO in de voedingsindustrie hebben zeker bijgedragen aan het succes Het delen van mijn knowhow met anderen is wat ik het liefst doe, daarom heb ik van mijn passie een beroep gemaakt: trading gecombineerd met het organiseren van trading seminars en live trading in Parijs, Frankfurt, Amsterdam en Gent. "

Wim Lievens met NanoTrader

2. TWEE REGELS

Wim Lievens volgt twee regels.

Regel # 1: De trader moet zich aanpassen aan de markt, de markt past zich nooit aan de trader aan.

Het WL Day-handelssysteem bevat bijvoorbeeld drie trading strategieën en één strategieën voor het selecteren van strategieën. Het WL Day Trading System is gebaseerd op de benadering dat een trader niet altijd dezelfde strategie kan gebruiken. De trader moet eerder een strategie gebruiken die is toegesneden op de huidige marktsituatie. Het WL Day Trading System bevat drie trading strategieën. De StrategySelector vertelt de trader wanneer welke strategie moet worden toegepast. Het is interessant om te weten dat alle drie de trading trategieën in één grafiek zijn opgenomen. De trader hoeft de grafieken of instellingen niet te wijzigen!

Regel # 2: Tijd is niet relevant, beweging is belangrijk.

De kaarsen die in het WL Day Trading System worden gebruikt, zijn Heikin Ashi-kaarsen op basis van range bars. Een range bar wordt alleen getekend wanneer de markt een bepaald aantal punten omhoog of omlaag beweegt (pips voor forex). Dit negeert de tijd volledig. Tijd is niet belangrijk. De Heikin Ashi-kaarsen samen met de range bars geven betere inversies dan range bars alleen.Het is ook mogelijk om de drie strategieën met Renko-kaarsen te gebruiken.


3. ERVARINGEN MET WIM LIEVENS (bron: My Trade Class Website)

"Ik heb de handelsstrategierecords ongeveer 10 weken geleden van u gekocht en volg uw strategie al 9 weken, ik vind het systeem geweldig en ik heb al winst kunnen maken!"

"Nogmaals bedankt voor je presentatie, want je hebt het Nano-platform gepresenteerd, het was absoluut geweldig."

"Je systeem is fantastisch ... Ik moet gewoon leren slechte signalen te herkennen en dienovereenkomstig te handelen, dus ik heb veel oefening."

"Een pluim voor Wim, zijn nieuwe 0800 breakout-strategie is fantastisch geprogrammeerd."

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

  • Maak uw eigen trading strategieën zonder moeite.
  • Een permanente real-time demo rekening.
  • Geautomatiseerd handelen.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Meer ...

Copyright 2020. WH Selfinvest N.V., rue Thomas Edison 5, 1445 Strassen, Luxembourg

Back to Top