U bent hier

Creatieve Trader André Stagge

Sinds 2007 werkt André Stagge tien jaar als senior portefeuillemanager bij een groot Duits fondsbedrijf. Hij was verantwoordelijk voor vier fondsen, met meer dan 2,5 miljard aan beheerd vermogen. Als fondsbeheerder heeft André Stagge meer dan 500 miljoen euro (na kosten) verdiend voor zijn beleggers.
(Gratis) verkrijgbaar van André Stagge op het handelsplatform van NanoTrader

OVER ANDRÉ STAGGE

André Stagge is al 22 jaar intensief bezig met de beurs, trading en beleggingen. Gedurende tien jaar, tot hij in 2017 zelfstandige werd, werkte hij als senior portefeuillemanager bij een groot Duits fondsbeheerder. Zijn dagelijkse taken omvatten het actief handelen in valuta's, futures en opties met als doel op een marktneutrale manier winst te genereren. 

Hij voltooide zijn studie bedrijfskunde aan de Universiteit van Mannheim . Hij is een gecertificeerde Eurex-trader, gecertificeerde financiële technische analist (CFTe) en gecharterde financiële analist (CFA). Sinds 2013 werkt hij als docent Bankwezen aan de  GenoAkademie. André is sinds 2017 docent vermogensbeheer aan de International School of Management (ISM) in Frankfurt.

TWEE HANDELSTRATEGIEËN

Twee strategieën van portfoliomanager André Stagge zijn toegevoegd aan het NanoTrader-handelsplatform. Beide strategieën hebben een traag tempo en een specifieke dag om de trade te plaatsen - dinsdag en donderdag. Ze zijn gemakkelijk te begrijpen en ideaal voor parttime htraders. Deze twee strategieën verhogen het aantal van alle handelsstrategieën die gratis in het NanoTrader-platform zijn geïntegreerd. De "Turnaround Tuesday" -strategie is gericht op de DAX en zal, zoals de naam al aangeeft, alleen op dinsdag een signaal geven. De Friday Gold Rush-strategie is een strategie om goud te traden en wordt alleen op donderdag verhandeld.

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

  • Maak uw eigen trading strategieën zonder moeite.
  • Een permanente real-time demo rekening.
  • Geautomatiseerd handelen.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Meer ...

Copyright 2020. WH Selfinvest N.V., rue Thomas Edison 5, 1445 Strassen, Luxembourg

Back to Top